Kiitos vuodesta 2020!

Julkaistu 31. joulukuuta 2020, kirjoittanut Tenpain Tiedottaja

Vuosi 2020 on ollut Tenpaille varsin mielenkiintoinen. Vuoteen tultiin aikeilla korjata seuran sääntöjä ja perustaa seuralle oma pankkitili. Pelaaja-aktiivisuus oli jo pitkään ollut huolestuttavalla tasolla.

Aiotun kevätturnauksen peruuntuminen ei tullut yllätyksenä koronarajoitusten keskellä. Pian myös viikottaiset tapaamiset peruuntuivat kun Taverna joutui sulkemaan valtaosan toiminnastaan. Tapaamiset onneksi palasivat jo kesäkuun alkaessa, mutta Traconin siirtyminen etätapahtumaksi ei nostanut odotuksia uusien pelaajien suhteen.

Pessimistisistä näkymistä huolimatta loppukesä ja syksy toivat mukanaan sekä vanhoja että uusia naamoja. Yhden pöydän toteutuminen muuttui lähes varmaksi, kun nämä naamat jatkoivat käymistä. Etenkin uusien pelaajien kohdalla tämä oli mainittava poikkeama tilastojen valossa. Toinen positiivinen yllätys syksyllä tuloi Tavernan taholta, kun eräs tiistai he ilmoittivat ottavansa harjoittamamme ensipelaajan edun hoidettavakseen.

Kaiken kaikkiaan pelaajamäärä tuntuu lähes kolminkertaistuneen alkuvuoteen verrattuna. Kahta pöytää ollaan varattu monina viikkoina. Pelaajien jatkaessa käyntejään minua on erityisesti lämmittänyt tilaisuus opettaa enemmänkin kuin ensiaskelia.

Uskon turnaustoiminnan palautuvan vuoden 2021 aikana. Tenpai pyrkii osaltaan järjestämään turnauksia, kunhan rajoitukset sen sallivat. Kevään turnaus on vielä epävarmaa, mutta olen optimistinen syysturnauksen suhteen.

Kiitos siis kaikille niille, jota tämän vuoden aikana kävivät edes kerran meidän kanssa pelaamassa! Olen kovin iloinen, että monet kävivät useamminkin. Toivottavasti näen teitä lisää tulevana vuonna!

Jätä vastaus