Tenpain turnauksen paikka on muuttunut!

Julkaistu 8. kesäkuuta 2013, kirjoittanut Jarno Ihalainen

Nyt kävi tosiaan niin, että jouduttiin vaihtamaan turnauksen paikka Hervannassa sijaitsevaan Tampereen Teknilliseen Yliopistoon (TTY). TTVO:n tiloihin ei ollut mahdollista päästä ja se varmistui tänään. Turnauksen aikataulu pysyy samana, eli klo 11-11.50 on ilmoittautuminen. Turnaus pidetään TTY:n Kahvila Zipissä. Sään salliessa voidaan mahdollisesti pelata myös ulkona kahvilan vieressä. Jos joku saapuu myöhässä uudelle tai vanhalle turnauspaikalle ilmoittautumisen päätyttyä, turnaus alkaa klo 12.00 paikalla olevilla pelaajilla.

Turnauspaikka löytyy osoitteesta Korkeakoulunkatu 10, 33720 Tampere:


View Larger Map

Aivan TTY:n viereen pääsee bussilla nro. 13, myös bussit 23 ja 30 menevät Hervantaan lähelle TTY:tä. Vinkkinä siihen jos tulee busseilla 13 ja 30, kannattaa jäädä bussista silloin pois kun näkee kauppakeskus Duon. Linja 23 menee myös Hervantaan, mutta silloin pitää jäädä pois Hervannan nesteen kohdalla (neste on pysäkin verran Shellistä/Hesburgerista eteenpäin), josta on noin 150m matka turnauspaikalle. Jos neste menee vahingossa ohi, niin viimeistään silloin pitää painaa nappia jäädäkseen pois, kun bussi ajaa heti sen jälkeen tulevaan liikenneympyrään. Bussi numero 20 menisi muuten turnauspaikan viereen, mutta se ei kulje kesäviikonloppuisin ollenkaan. Kannattaa kysäistä kuskilta, että meneekö bussi Hervantaan, ettei aja vahingossa väärään suuntaan. Kaikkien bussien lähtöpysäkit ovat Keskustorilla isojen katoksien vieressä, joidenka vieressä ovat myös Hesburger ja Subway.

Tämä kun on viime hetken muutos, niin yritämme ilmoittaa tästä kaikille niin hyvin kuin mahdollista (fb, email, tenpain sivu). Jos joku nyt eksyy vanhalle turnauspaikalle, niin siellä on ovessa yhteystiedot, että voi ottaa yhteyttä järjestäjiin.

Jarno Ihalainen (045–6519733)
Auvo Kuusela (050–4107721)
Samuli Hirvonen (040–7665633)

Ylläoleviin henkilöihin voi ottaa yhteyttä, jos tarvitsee reittiohjeita. Jos numero on varattu sillä hetkellä, soittakaa toiselle. :)

Nähdään turnauksessa!

Jätä vastaus